Курс по сомелиерсво в гр.Варна през април 2017

Добре дошли в Асоциация на Сомелиерите в България – АСБ.

Повече от 15 години ние предлагаме обучения по сомелиерство в цялата страната. Независимо дали се интересувате от виното като любител или професионалист, това е мястото за Вас.

Освен тематични дегустации, презентации, частни и фирмени образователни лекции, Асоциация на Сомелиерите в България провежда и обучения. Видовете предлагани са както за професионално ангажирани, така и за любителите на божествения елексир.
Decantation
В края на месец април 2017 година организираме обучение по сомелиерство в гр.Варна с лектор председателят на асоциацията ни г-н Михаил Марковски. Насочен е за любители и хора с отношение към виното, храната, избора на чаши….
Обучението е базисно и засяга темите: история на виното, лозарство, винарство, дегустация, съхранение, сервиране, съчетание на вино и храна….

Датите за курса са 29 и 30 април 2017г. Събота от 13:00 до 18:00 ч. и Неделя от 10:00 до 15:00 ч. Цената на курса е 200 лв. В края на курса всеки получава “ Сертификат “ за придобитите теоретични и практични умения базисно ниво.

Като Координатори на асоциацията Винена Къща Kose Wine Art Shop ще бъдат домакини. Адресът на винените пътешествия и изкушения е : гр.Варна, ул. „ Драгоман” N30

Михаил Марковски – “ Той харесва виното. Знае какво да търси в него и е щастлив, когато го намери. Той обича виното. Знае как да се отнася с него и е доволен, когато може да сподели срещата си с него с някой друг. Може да опитва все нови и нови вкусове, може да ги описва така, че да пробуди любопитството и у всеки един.“ Поканили сме го да научи и нас на тези тънкости около виното ……..

Очакваме вашите записвания до 21 април ( включително ) 2017 г. на място или на телефонен номер  +35989 868 3743 – Светла Николаева.