Дегустация на търговския клуб в София

Tърговския клуб на БАПС за София подновява отново дейността си на 2 юли 2013г.

Предлагаме дегустациите на КЛУБА да се провеждат по следния начин:

1.Информацията за дейностите на Тъговския Клуб ще бъдат публикувани  в сайта на БАПС – www.sommelierbg.com, email и facebook групата на клуба “BAPS Trade Club Sofia”.

2.Вината се опитват на сляпо с дегустационни таблици предоставени от БАПС.

targovska.degustacia.na.2.7.13g.3.Вината се транспортират от участника до обекта посочен за провеждане един ден преди упоменатата дата за дегустация или в същият ден подготвени за дегустация.

4.Участва се само с един асортимент в дегустациите. За възникнали въпроси, моля пишете на email: bapscoordinator.forbg@gmail.com или на тел.0882/ 294 690.

5.На всяка сбирка на Търговския клуб се определя датата и тематиката за следваща среща.

6.Задължително е потвърждаване/отказ за участие с проби и брой присъстващи от съответния производител или вносител два дни преди посочената дата.

7.При по голям брой потвърдили участници организаторите се ангажират да направят предварително дегустационно меню като общата стойност ще бъде разделена на всички присъстващи независимо дали имат допълнителни поръчки към заведението.

Дегустацията ще се проведе на 2 юли 2013г.( вторник)  в Ресторант – Пицария Пицарела от 19.00ч. намираща се на площад България 1, НДК срещу кино Люмиер.

Тематиката на срещата предлагаме да е „ Бели сортови вина от 2012 реколта до 10 лв./бр.”