Професионално представяне на БАПС в годишните награди на „Мисис Дама на годината 2010“

На пищна церемония в Гранд хотел-София бяха връчени наградите „Мисис Дама на годината 2010„. Шест дами бяха отличени с престижните статуетки в различни категории.Somelierska Selekcia Cantina Bulgara

Награждаването на „Мисис Дама на годината 2010″ бе отпразнувано с официална винена вечеря, която включваше 5-степенно гурме меню и “ Сомелиерска Селекция Кантина Булгара “ на Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери. Водещият сомелиер Михаил Марковски показа професионално представяне за съчетаването на всяко ястие с вино.

Наградите бяха връчени от най-известните омъжени дами у нас, носителки на титлата „Мисис България“.

Снежана Спасова – собственик на винотека Vintera, получи наградата в категорията за последователно и безкомпромисно налагане на винената култура у нас. 

Славка Занева – собственик на мултибранд магазин „Gallerato“, грабна наградата в категорията за успешно преодоляване на предизвикателствата на икономическата криза.

Камелия Терзийска – „Брейн Сторм Консулт“, в категорията за управление на инвестиции.

Анeлия Петкова – собственик на „Bridal Fashion“, за утвърждаване на чужди марки на българския пазар.

Албена Йорданова – председател на Жени ГЕРБ-София, за силно женско присъствие в политиката.

Ани Цолова – bTV, за силно медийно присъствие.

За доброто настроение на победителките и гостите се погрижи поп звездата Стефан Илчев. Водеща на събитието беше Ели Гигова.

„Мисис Дама на годината“ не е състезание, не е конкурс. Идеята на наградата, учредена през 2009 г. от сдружение „Феймъс“, е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не като половинката на някого. Това е първото у нас награждаване по препоръки, което отдавна е популярно по света“, каза учредителката на наградите Меги Савова.

Ползван източник:

dariknews.bg