Курсове за Бар Мениджър

ПРЕДСТОЯЩО ОБУЧЕНИЕ ПО КЛАСИЧЕСКО БАРМАНСТВО (“КОКТЕЙЛ-БАРМАН“) във ВАРНА: 03 – 11 ФЕВРУАРИ 2014 г. от 14,00 до 18,00 ч. ЦЕНА 300 лв.

Bar Manager
Обучението в школи „Бар Мениджър“ е по-разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Ще получите и безплатен учебник на български език.

Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове барови инструменти, приготвяне на коктейли, гарнитури, работа с кафемашина, основи на баристиката. Ще бъдете идеално подготвени за коктейл-бармани. 

В края на обучението ще получите международен сертификат на английски език, издаден от Международната Асоциация на Барманите и валиден в 59 държави. Сертификатът е безсрочен. 
Сертификатът е много подходящ за желаещите да работят като бармани на пасажерски кораби или в международни хотелски вериги.
За инфо и записване: 0898 487 249

www.barmanager-bg.com