“ Долината на Тракийските Царе “

От сърцето на “ Розовата долина” и “Долината на тракийските царе “ започва един от “ скромните “ проекти на сайта ни. Като асоциация с професионална насоченост имаме абицията  постепенно да Ви представяме местата където може да намерите професионално отношение към предлаганият продукт. За тази цел всички препоръчани от нас обекти отговарят на определени от Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери критерии.

Представяме Ви и първият участник в проекта ни магазин „ Абсолют „ в гр.Казанлък.

Shop "Absolute"

В  сърцето на Розовата долина – гр.Казанлък, се намира едно от най- интересните места  на  Винената карта на България. Това не е нова винарна, но виното тук е в изобилие и от всички краища не само на страната, а и от цял свят.

Shop "Absolute"

Това е невероятния магазин „Абсолют“ на фамилия Дундакови. Почти  двадесет  и пет  години, Мирослав и Анна създават истински оазис за изтънчения вкус.

Респектиращата  им  колекция  от вина, уиски, ром , всевъзможни алкохолни напитки и диджестиви , няма аналог с подобни  магазини от страната. Богатият подбор от лули, пури и тютюневи изделия се допълва с изобилие от  аксесоари, пособия и сувенири. 

Shop "Absolute"

Изборът на кафе, чай, сладки изкушения и сервизи, не отстъпва ни най-малко на водещата концепция за това място.

 

Shop "Absolute"Попадайки сред спокойствието на средиземноморски двор под красиви арки от ковано желязо и акценти в стил Belle Époque, клиентът наистина губи представа за време и грижи. Онова, което го кара да се влюби завинаги в това място са самите собственици и отношението им към свойте гости. Техните усмивки, деликатен нюх и изчерпателната им компетентност любезно повеждат в истинско пътешествие из света на ферментацията и дестилацията.

Тази неуморна фамилия създаде за всички винолюбители и Фестивал на виното Розе – „ ROZE WINE EXPO”. Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери участва активно в конкурсната част на форума за трета поредна година. Всяка година се организира в началото на летния сезон и всеки може да го посети на път за дългоочакваната лятна ваканция.

Заповядайте!

В началото на месец юни 2014 година Фестивал на виното Розе – „ ROZE WINE EXPO”  ще връчи Златния Киликс на най-доброто българско розе. В този кратък репортаж може да видите и мнението на участващото жури от последния осъществен фестивал “ ROZE WINE EXPO 2013 “ http://www.youtube.com/watch?v=QJI5QNCVgxw

Всички ценители знаят, че гр.Казанлък и магазина на Дундакови на ул.“Христо  Ботев“ N60, никога не трябва да бъдат подминавани. С този линк можете да разгледате продукти предлагани от Магазин “ Абсолют “ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.694881843889756.1073741846.170035979707681&type=3