Среща на Търговски Клуб София – 23 октомври 2013г.

Дегустациите на КЛУБА се провеждат по следния начин:

Дегустацията ще се проведе на 23 октомври 2013г.( сряда )  в Ресторант – Пицария Пицарела от 19.00ч. намираща се на площад България 1, НДК срещу кино Люмиер. www.pizzarela.bg

Тематиката на срещата е „ Червени купажни вина до 10 лв./бр.” 

1. Информацията за дейностите на Тъговския Клуб ще бъдат публикувани  в сайта на БАПС -www.sommelierbg.com, email и facebook групата на клуба “BAPS Trade Club Sofia”.

2.Вината се опитват на сляпо с дегустационни таблици предоставени от БАПС.

3.Вината се транспортират от участника до обекта посочен за провеждане един ден преди упоменатата дата за дегустация или в същият ден подготвени за дегустация.

4.Участва се само с един асортимент в дегустациите. Всички предуставени вина, който не отговарят на тематиката посочена по долу ще се дегустират в следващите срещи на Търговски Клуб на БАПС – София. За възникнали въпроси, моля пишете на email: bapscoordinator.forbg@gmail.com или на тел.0882/ 294 690 .

5.На всяка сбирка на Търговския клуб се определя датата и тематиката за следваща среща.

6.Задължително е потвърждаване/отказ за участие с проби и брой присъстващи от съответния производител или вносител два дни преди посочената дата.

7.При по голям брой потвърдили участници организаторите се ангажират да направят предварително дегустационно меню като общата стойност ще бъде разделена на всички присъстващи независимо дали имат допълнителни поръчки към заведението.