Курс по сомелиерство във Варна с лектор Михаил Марковски на 06 и 07.07.2013г.

Varna-6-7.07.2013g.Здравейте Приятели,

ние от WINEHOUSЕ KOSE Varna съвместно с  БАПС организираме на 6 / 7 юли 2013 г.
„Курс по сомелиерство“ с лектор: МИХАИЛ МАРКОВСКИ – председател на „Българска асоциация на професионалните сомелиери“……..
Курсът е двудневен. Провежда се в събота и неделя от 10.30 – 16.30 часа в ресторант
… “ Home Dine&Wine“
след края на всеки от двата дни посещение на „Винотур 2013“
Този курс има за цел да Ви въведе в света на виното и да научите повече за това как се прави то, кои са класическите винени сортове.Предназначен за начинаещи, ценители и работещи с вино.
В края на обучението  всеки получава „Сертификат“ от БАПС за придобитите теоретични и практически умения.
Цена на курса – 120 лв.
За повече информация:
WINEHOUSE KOSE  0898 683 743

За поредена година в нашия град ще се проведе национално изложение на лозари и винари от 5.07 до 8.07 юли“ВИНОТУР 2013 „. То се провежда за шести пореден път и възстановява стара българска традиция от 1928 година.
Шестото издание на изложението Ви кани в началото на най-слънчевия, най-туристическия и най-многолюдния  месец, на най-оживеното централно място във Варна – пред Фестивалния комплекс, до самия вход на Морската градина.
Партньори на изложението са Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери.

Михаил  Марковски  – Той харесва виното. Знае какво да търси в него и е щастлив, когато го намери. Той обича виното. Знае как да се отнася с него и е доволен, когато може да сподели срещата си с него с някой друг. Може да опитва все нови и нови вкусове, може да ги описва така, че да пробуди любопитството и у всеки един.Поканили сме го да научи и нас на тези тънкости около виното ……..