Massamier La Mignarde в България

Съвместно събитие на хотел Метрополитън София, вносителя Moulin Ltd. и Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери – БАПС организираха неустоима винена вечеря – дегустация с френски вина от областта Langeduoc.

Представяне на изба Massamier La MignardeНа 21 октомври 2011 година, водещият презентатор Михаил Марковски който е председател на Българска Асоциация на Професионалните Сомелиери  и шеф готвача на Хотел Метрополитан заедно съчетаха вината със храната. Кувертът включва дегустация на четири вина от Massamier La Mignarde, 4-степенно меню, приготвено от шеф-готвача и екипа в кухнята в хотела, предостави се и възможностт за закупуване на дегустиранните вина на преференциални цени.

Менюто включва сирене горгонзола върху орехови бисквитки, гарнирани с микс от зелени салати, поляти с винегрет от тъмен шоколад и Традисион Блан 2010, Терина от гъши дроб със стафиди Султана и салата от ябълки със сметана,  френско хлебче Брьош и Традисион Розе 2010, Патешко магре с аромат на мед и трюфел върху рагу от зелени аспержи и яйчен пудинг с кристална сол от Хималаите и Кюве Традисион Руж 2010, Кейк с тъмен шоколад с малиново желе и заквасена сметана и Експресион де Каринян 2010.