Курс по сомелиерство в София през декември 2017

Добре дошли в Асоциация на Сомелиерите в България – АСБ.

Години наред ние предлагаме обучения по сомелиерство в цялата страната. Независимо дали се интересувате от виното като любител или професионалист, това е мястото за вас.

Lubitelski kurs po somelierstvo
Освен тематични дегустации, презентации, винени вечери, частни и фирмени образователни лекции, индивидуални и групови винени турове, Асоциация на Сомелиерите в България провежда и обучения. Видовете предлагани са както за професионално ангажирани, така и за любителите на божествения еликсир.

В първата полувина на месец декември 2017 г. асоциацията ни организира обучение по сомелиерство в София с лектор г-н Михаил Марковски. Насочен е за любители, хора с отношение към виното, храната, избора на чаши….
Обучението е базисно и засяга темите: история на виното, лозарство, винарство, винени региони, органолептичен анализ, дегустация, съхранение, сервиране, декантиране, съчетание на вино и храна…. Всеки участник присъствал и в двата дни ще получи сертификат.

Датите за курса са 9 и 10 декември 2017г. ( събота и неделя ) от 11:00 до 16:30 ч. 

Записванията за обучението са до 4 декември 2017 г. ( включително ) и се извършва на имейл: sommelierbgcoordinator@gmail.com