„Мисис Дама на годината“ 2013

В Гранд Хотел София бяха раздадени за пети пореден път годишните награди на “ Мисис Дама на Годината“ 2013. Продуцент на наградите и организатор на церемонията е агенция Феймъс и нейната собственичка Меги Савова.

30.3.2013g.Misis_Dama_na_GodinataТова не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“.

Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места… Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото . Над 200 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

29.3.13g.Misis_Dama_na_Godinata   По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, представени от сомелиера Мишо Марковски. Водеща на събитието беше носителката на наградата „Мисис Дама на годината“ за журналистика за 2012 г – Нели Пандилова.

Специални гости бяха бизнесмените Людмил Лалов, Явор Цаков, Гергана Ташкова, почетния консул на Малайзия, адвокат Сава Цеков; носителките на титлата „Мисис България“ Милена Шаркова, Йордана Димитрова, Илияна Карастоянова, Мариана Маринова; носителките на титлата „Мисис Баба“ Таня Трайкова и Капка Амзина.

Източник:

Прочетете повече на: http://www.binet.tv/news.
Under Creative Commons License: Attribution

автор erogance